Tabeller for mål & vægt


Forklaring af begreber : 
L
Liter
Dl
Deciliter
Spsk.
Spiseske
Tsk.
Teske
Stk.
Styk


Tabellen viser sammenhæng mellem ingrediens, volumen og vægt


Ingrediens
Volumen
Vægt

Hvedemel
1 L / 1 dl / 1 spsk.
0,5 kg / 50 g / 11 g
Groft mel
1 dl
55 g
Havregryn
1 dl
35 g
Bagepulver
1 tsk.
3 g
Salt
1 spsk.
23 g
Sukker
1 dl / 1 spsk.
85 g / 17 g
Flormelis
1 dl
55 g
Nødder / kerner
1 dl
50 g
Sirup
1 dl /1 spsk.
150 g / 23 g
Rosiner
1 dl
60 g
Smør (fastform)
1 spsk.
25 g
Smør (smeltet)
1 spsk.
15 g
Vand
1 dl
85 g
Olie
1 dl
85 g
Kogte kartofler
1 L
650 g
Kogte æbler
1 L
500 g
Bær
1 L
550 g
Æg
1 stk.
60 g
























Ingen kommentarer:

Send en kommentar