Forklaring af begreber :
L
|
Liter
|
Dl
|
Deciliter
|
Spsk.
|
Spiseske
|
Tsk.
|
Teske
|
Stk.
|
Styk
|
Tabellen viser sammenhæng mellem ingrediens, volumen og vægt
Ingrediens
|
Volumen
|
Vægt
|
Hvedemel
|
1 L / 1 dl / 1 spsk.
|
0,5 kg / 50 g / 11 g
|
Groft mel
|
1 dl
|
55 g
|
Havregryn
|
1 dl
|
35 g
|
Bagepulver
|
1 tsk.
|
3 g
|
Salt
|
1 spsk.
|
23 g
|
Sukker
|
1 dl / 1 spsk.
|
85 g / 17 g
|
Flormelis
|
1 dl
|
55 g
|
Nødder / kerner
|
1 dl
|
50 g
|
Sirup
|
1 dl /1 spsk.
|
150 g / 23 g
|
Rosiner
|
1 dl
|
60 g
|
Smør (fastform)
|
1 spsk.
|
25 g
|
Smør (smeltet)
|
1 spsk.
|
15 g
|
Vand
|
1 dl
|
85 g
|
Olie
|
1 dl
|
85 g
|
Kogte kartofler
|
1 L
|
650 g
|
Kogte æbler
|
1 L
|
500 g
|
Bær
|
1 L
|
550 g
|
Æg
|
1 stk.
|
60 g
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar