- 500 g Hvedemel
- 75 g margarine
- 50 g gær
- 1 æg
- 2 ½ dl mælk
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. salt
- 100 g chokolade
Lun mælken og opløs gæren
Hak chokoladen i stykker og tilsæt alle de ændre ingredienser
Ælt dejen og lad den hæve i 30 - 60 min.
Tænd ovnen på 200 grade
Form dejen til boller
Lad dem efterhæve i 15 min.
Pensl bollerne med Appelsin juice eller et sammenpisket æg
Bages i 12 min v. 200 grader
TIP
Bollerne falder i god jord med alle der elsker at hygge.- Prøv at forstil dig at komme hjem til duften af ny bagte chokolade boller og varm kakao!
Når bollerne er bagt og afkølet, kan de fryses. Ved at varme bollerne i ovnen inden servering bliver bollerne næsten som ny bagte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar