onsdag den 12. juni 2013

Pandekager





  • 400g mel
  • 2tsk. sukker
  • 6 æg
  • 8dl mælk
  • ½ tsk salt
  • Margarine/smør (til bagningen)










Bland alle de tørre ingridienser sammen i en skål, og tilsæt derefter de andre ingridienser.

Pisk dejen sammen, så der ikke er melklumper i.

Sæt en stegepande på komfuret, og tænd på højvarme.

Smælt margarine/smør.

Hæld og fordel lidt dejen på panden.

Vend pandekagen når den er gylden på bagsiden.(løft op i pandekagen med paletten, og kig)

Bages i ca.1½ min på hver side.

TIP
  • Kan spises med syltetøj, sirup, nutelle, is, rysteribs, og hvad ellers du må havde lyst til.
  • Hvis du har løst til at gøre smagsoplevelsen mere spændene, så prøv en eller flere af følgene:
  • Gør pandekagen sødere ved at putte ½ tsk. vaniliesukker i.
  • Hvis du ønsker en sprød pandekage, så put ½-1 spsk. brun farin i dejen.
  • Sommerudgaven af pandekager, laves ved at putte lidt revet citron/el. appelsin skald i dejen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar