- 400g mel
- 2tsk. sukker
- 6 æg
- 8dl mælk
- ½ tsk salt
- Margarine/smør (til bagningen)
Bland alle de tørre ingridienser sammen i en skål, og tilsæt
derefter de andre ingridienser.
Pisk dejen sammen, så der ikke er melklumper i.
Sæt en stegepande på komfuret, og tænd på højvarme.
Smælt margarine/smør.
Hæld og fordel lidt dejen på panden.
Vend pandekagen når den er gylden på bagsiden.(løft op i pandekagen med paletten, og kig)
Bages i ca.1½ min på hver side.
TIP
- Kan spises med syltetøj, sirup, nutelle, is, rysteribs, og hvad ellers du må havde lyst til.
- Hvis du har løst til at gøre smagsoplevelsen mere spændene, så prøv en eller flere af følgene:
- Gør pandekagen sødere ved at putte ½ tsk. vaniliesukker i.
- Hvis du ønsker en sprød pandekage, så put ½-1 spsk. brun farin i dejen.
- Sommerudgaven af pandekager, laves ved at putte lidt revet citron/el. appelsin skald i dejen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar