- 200 g margarine
- 4 ½ dl vand
- 100 g gær
- 2 tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 1 kg mel
- 12 pølser
- 1 æg (til pensling)
- Evt. ketchup
Smelt margarinen og kom det over i en skål
Rør vand og gær ud i margarinen
Kom salt, sukker og mel i og ælt det godt sammen
Lad dejen hæve i 20 min.
Skær dejen ud i 24 stykker
Kom mel på bordet og rul hvert stykke dej ud med en kagerulle
Del pølserne i halve
Pak de halve pølser ind i hvert sit stykke dej
Lad det efterhæve i 10-20 min
Pensl pølsehornene med pisket æg, inde de sættes i ovnen
Bages v. 200 grader i 15 min
TIP
Du kan smøre ketchup ud på dejstykkerne inde du pakker pølsen ind
Kan fryses ned og tages op hvis du en dag ønsker lidt lækkert til madpakken
Kan fryses ned og tages op hvis du en dag ønsker lidt lækkert til madpakken
En simpel, men dajli' nem og god opskrift
SvarSletRigtig gode luftige velsmagende pølsehorn :)