tirsdag den 30. juli 2013

Pølsehorn (24 stk.)


  • 200 g margarine
  • 4 ½ dl vand
  • 100 g gær
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • 1 kg mel
  • 12 pølser
  • 1 æg (til pensling)
  • Evt. ketchup






Smelt margarinen og kom det over i en skål
Rør vand og gær ud i margarinen
Kom salt, sukker og mel i og ælt det godt sammen
Lad dejen hæve i 20 min.

Skær dejen ud i 24 stykker
Kom mel på bordet og rul hvert stykke dej ud med en kagerulle
Del pølserne i halve
Pak de halve pølser ind i hvert sit stykke dej
Lad det efterhæve i 10-20 min
Pensl pølsehornene med pisket æg, inde de sættes i ovnen

Bages v. 200 grader i 15 min

TIP
Du kan smøre ketchup ud på dejstykkerne inde du pakker pølsen ind

Kan fryses ned og tages op hvis du en dag ønsker lidt lækkert til madpakken



1 kommentar:

  1. En simpel, men dajli' nem og god opskrift
    Rigtig gode luftige velsmagende pølsehorn :)

    SvarSlet