tirsdag den 30. juli 2013

Suppe m. kylling og kokos (4 pers.)




  • 1 kyllingfilet
  • 400 ml. kokosmælk
  • 30 g frisk ingefær
  • 1 frisk chili
  • 1 gulerod
  • 1 porrer
  • 10 champignon
  • 1 rød peber
  • 1 hønsebouillonterning 
  • 1 L vand  
  • Olie (til stegning)




Sæt kyllingfileten over at koge, tilsæt hønsebouillonterningen og 1 L vand
Lad det koge i 15 min.

Mens det koger skrælles ingefæren og snittes i tyndeskiver/ eller rives på et rivejern
Hak chilien i små stykker
Grønsagerne renses og skæres i tern/skiver

Svits chili og ingefær i olie på en pande
Tilsæt grønsagerne og svits yderligere i 5 min.
Kyllingen tages op af vandet og skæres i stykker

Suppen/ vandet som kyllingen har kogt i, tilsættes grønstager, kokosmælk, kylling
Lad det simre videre i 10 - 15 min

TIP
Smager godt med ny bagt brød

Du kan også koge nudler og komme i lige inden serveringen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar