tirsdag den 2. juli 2013

Troldesuppe (4 pers.)

(Suppen kan koges over bål)
  • 12,5 g bjørnefedt (Margarine)
  • 250g finhakkede regnorme (hakket oksekød)
  • ½ stor finsnittet tidsel (porre)
  • 1 stk. hakket fluesvamp (gulerod)
  • ¾ L rævetis og mosekonebryg (vand)
  • ½ terning pressede troldebussemænd (suppeterning)
  • 50g snoede melorme (pastaskruer)
  • ½ tsk. hvidt troldepulver (salt)




Bjørnefedtet(margarinen) smeltes i gryden
Regnormene (hakket oksekød) brunes heri
Tidsel (porre) og fluesvamp (gulerod) tilsættes og svitses
Rævetis og mosekonebryg (vand) hældes ved sammen med pressede troldebussemænd (suppeterning)

Suppen koger i ca. ½ time

Melormene (Pastaskruer) tilsættes og koger med i 15 min.
Suppen smages til med hvidt troldepulver (salt)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar