- 12,5 g bjørnefedt (Margarine)
- 250g finhakkede regnorme (hakket oksekød)
- ½ stor finsnittet tidsel (porre)
- 1 stk. hakket fluesvamp (gulerod)
- ¾ L rævetis og mosekonebryg (vand)
- ½ terning pressede troldebussemænd (suppeterning)
- 50g snoede melorme (pastaskruer)
- ½ tsk. hvidt troldepulver (salt)
Bjørnefedtet(margarinen) smeltes i gryden
Regnormene (hakket oksekød) brunes heri
Tidsel (porre) og fluesvamp (gulerod) tilsættes og svitses
Rævetis og mosekonebryg (vand) hældes ved sammen med pressede troldebussemænd (suppeterning)
Suppen koger i ca. ½ time
Melormene (Pastaskruer) tilsættes og koger med i 15 min.
Suppen smages til med hvidt troldepulver (salt)
Suppen smages til med hvidt troldepulver (salt)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar