Dejen
Fyld
- 100 g smør
- 100 g brun farin
- 2 tsk. kanel
Lun mælken og opløs gæren heri
Tilsæt mel og de øvrige ingredienser
Ælt dejen og lad den hæve i 20 - 30 min.
Mens dejen hæver, laver du fyldet
Alle ingredienserne skal blandes sammen, og så er den klar
Rul dejen ud i 1 cm tykkelse
Smør fyldet jævnt ud over dejen
Rul dejen sammen til en pølse
Skær dejen ud i 3 - 5 cm tykkelse
Læg dem på en bageplade, og giv dem et lille tryg med håndfladen
Bages v. 225 grader i 10 min.
TIP
Kan pyntes med hvid eller farvet glasur når sneglene er afkølet
Skær dejen ud i 3 - 5 cm tykkelse
Læg dem på en bageplade, og giv dem et lille tryg med håndfladen
Bages v. 225 grader i 10 min.
TIP
Kan pyntes med hvid eller farvet glasur når sneglene er afkølet
Ingen kommentarer:
Send en kommentar