mandag den 23. september 2013

Kanelsnegle (15 stk.)

Dejen
  • 400 g mel 
  • 100 g margarine
  • 50 g gær
  • 50 g sukker
  • 1 æg
  • 2 dl lunkent mælk
Fyld
  • 100 g smør
  • 100 g brun farin
  • 2 tsk. kanel

Lun mælken og opløs gæren heri
Tilsæt mel og de øvrige ingredienser
Ælt dejen og lad den hæve i 20 - 30 min.
Mens dejen hæver, laver du fyldet
Alle ingredienserne skal blandes sammen, og så er den klar

Rul dejen ud i 1 cm tykkelse
Smør fyldet jævnt ud over dejen
Rul dejen sammen til en pølse
Skær dejen ud i 3 - 5 cm tykkelse
Læg dem på en bageplade, og giv dem et lille tryg med håndfladen

Bages v. 225 grader i 10 min.

TIP
Kan pyntes med hvid eller farvet glasur når sneglene er afkølet



Ingen kommentarer:

Send en kommentar