mandag den 23. september 2013

Squash - / Gulerødskage


  • 3 æg
  • 2 ½ dl olie
  • 5 dl mel
  • 3 dl sukker
  • 5 dl groft revet squash/ gulerod
  • 2 ½ dl solsikkekerner
  • 3 tsk. kanel
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. natron
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vanilesukker


Ostecreme

  • 200 g naturel flødeost
  • 125 g smør
  • ca. 200 g flormelis
  • 1 - 2 tsk. vanilesukker


Pisk æg og sukker sammen
Tilsæt olie og revet squash og / eller gulerod
Bland resten af ingredienserne godt med melet inden det tilsættes
Hæld dejen i en bradepande med bagepapir

Bages v. 200 grader i 35 - 40 min.

TIP
Mens kagen bager kan du lave ostecreme hvis du ønsker det oven på.
Alle ingredienserne kommes i en gryde og smeltes sammen ved svag varme

Du kan også pynte kagen med hvid glassur eller chokolade, hvis du er mere til den slags.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar