- 500 g mel
- 100 g havregryn
- 150 g revet spuach
- 1 spsk. olie
- 50 g gær
- 1 tsk.sukker
- 3 tsk. salt
- ½ L lunkent vand
Fyld
- 2 pk. skine
- 1 - 2 poser revet ost
- Ketheup
Opløs gæren i vandet sammen med salt og sukker
Tilsæt mel og de øvrige ingredienser
Ælt dejen og lad den hæve i 30 - 60 min.
Rul dejen ud i 1 cm tykkelse
Smør ketheup jævnt ud over dejen, og drys med skinke og ost
Rul dejen sammen til en pølse
Skær dejen ud i 3 - 5 cm tykkelse
Læg dem på en bageplade, og giv dem et lille tryg med håndfladen
Bages v. 225 grader i 10 min.
TIP
Kan fryses ned og tages op hvis du en dag ønsker lidt lækkert til madpakken
Skær dejen ud i 3 - 5 cm tykkelse
Læg dem på en bageplade, og giv dem et lille tryg med håndfladen
Bages v. 225 grader i 10 min.
TIP
Kan fryses ned og tages op hvis du en dag ønsker lidt lækkert til madpakken
Ingen kommentarer:
Send en kommentar