søndag den 22. september 2013

Pizzasnegle (ca. 30 stk.)

Dejen
  • 500 g mel 
  • 100 g havregryn
  • 150 g revet spuach 
  • 1 spsk. olie
  • 50 g gær
  • 1 tsk.sukker
  • 3 tsk. salt
  • ½ L lunkent vand

Fyld
  • 2 pk. skine
  • 1 - 2 poser revet ost
  • Ketheup 

Opløs gæren i vandet sammen med salt og sukker
Tilsæt mel og de øvrige ingredienser
Ælt dejen og lad den hæve i 30 - 60 min.

Rul dejen ud i 1 cm tykkelse
Smør ketheup jævnt ud over dejen, og drys med skinke og ost
Rul dejen sammen til en pølse
Skær dejen ud i 3 - 5 cm tykkelse
Læg dem på en bageplade, og giv dem et lille tryg med håndfladen

Bages v. 225 grader i 10 min.

TIP
Kan fryses ned og tages op hvis du en dag ønsker lidt lækkert til madpakken

Ingen kommentarer:

Send en kommentar