onsdag den 18. september 2013

Svenske chokoladebrød (ca. 80 stk.)


  • 300 g hvedemel
  • 200 g sukker
  • 2 spsk. kakao
  • 1½ tsk. vanillie
  • 1 tsk. bagepulver
  • 200 g smør
  • 1 æg
Pynt
  • 1 æg
  • Perlesukker
  • Hakket nødder

Tænd ovnen på 175  grader
Bland alle de tørre ingredienser i en skål
Skær smøren i mindre stykker og ælt det udi dejen med fingerne
Pisk ægget med en gaffel, og hæld det i dejen
Ælt dejen til den bliver lind
Rul dejen ud i stænger på 1½ cm tykkelse
Læg dem på en bageplade med bagepapir
Tryk dem flade med fingerne
Pisk et æg og pensel ovenpå
Drys hakket nødder og perlesukker udover

Bages i 10 min v. 175 grader forvarmet ovn
Når småkagerne tages ud, skæres de straks i skrå snitter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar