torsdag den 14. august 2014

Brownie m. Lakrids


  • 125 g smør
  • 120 g mørk chokolade (smeltes)
  • 100 g mørk chokolade (hakkes)
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 2 - 3 tsk. vaniljesukker
  • 100 g mel 
  • 3 spsk. kakao
  •  50 g lakrids sirup 
  • 2 - 4 tsk. rå lakridspulver 
  • 1 tsk. bagepulver 





Smelt chokolade og smør over vandbad og lad det køle af
Pisk sukker, æg, vaniljesukker sammen 
Vend den smeltede chokolade og smør i æggemassen 
Bland mel, bagepulver, kakao, lakridssirup, rå lakridspulver og hakket chokolade i dejen
Hæld dejen i en smurt form 
Bages v. 175 grader i ca. 15 - 25 min. - For at få det bedste resultat skal kagen ikke helt gennem bages


TIP
  • Smager bedst når den lige er kommer ud af køleskabet
  • Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af serveringen, så drys med flormelis og pynt med friske bær 
  • Kan spise med cremefraiche / vanilje is og frisk frugt 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar