750 g Tomater
1½ Æble
1½ Løg
3 Fed hvidløg
1½ spsk. Revet ingefær
1½ tsk. Sennepspulver
3/4 dl Eddike
3/4 dl Sukker
Salt
Atamon (Til at skylle glas/flasker til den færdig lavede ketchup)
1½ Æble
1½ Løg
3 Fed hvidløg
1½ spsk. Revet ingefær
1½ tsk. Sennepspulver
3/4 dl Eddike
3/4 dl Sukker
Salt
Atamon (Til at skylle glas/flasker til den færdig lavede ketchup)
Tomater, løg og æbler skæres i små
stykker og kommes i en gryde
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad
det simre i ca. ½ time
Hvorefter blendes og tilsmages ketchupen
Hvorefter blendes og tilsmages ketchupen
Blandingen hældes
på rengjorte glas/flasker, som er skyllet i Atamon for at øge holdbarheden.
Afkøles og er klar til servering.
Tips
Har man lavet en stor portion, kan
man med fordel fryse ketchuppen i den påfyldte emballage, så det er nemt at
tage op og anvende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar