tirsdag den 9. september 2014

Hjemmelavet ketchup (1 Liter)

750 g Tomater 
1½ Æble
1½ Løg
3 Fed hvidløg
1½ spsk. Revet ingefær
1½ tsk. Sennepspulver 
3/4 dl Eddike 
3/4 dl Sukker
Salt 
Atamon (Til at skylle glas/flasker til den færdig lavede ketchup)



Tomater, løg og æbler skæres i små stykker og kommes i en gryde
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre i ca. ½ time
Hvorefter blendes og tilsmages ketchupen 
Blandingen hældes på rengjorte glas/flasker, som er skyllet i Atamon for at øge holdbarheden. 
Afkøles og er klar til servering.

Tips
Har man lavet en stor portion, kan man med fordel fryse ketchuppen i den påfyldte emballage, så det er nemt at tage op og anvende.
            


Ingen kommentarer:

Send en kommentar