Dej:
- 1 ¼ dl mælk
- 25g gær
- 50g margarine
- ½ spsk. Sukker
- ¼ tsk. salt
- 1 æg
- Ca. 4 dl mel
Fyld:
- 75g margarine
- 1 dl brun farin
- 2 spsk. Sirup
Lun mælken til den er lillefingervarm.
Bland gøren og mælken sammen i en skål.
Kom sukker, salt og æg i og rør det godt sammen.
Smulder margarinen ud i 60% af melet og
rør det godt sammen.
Kom nu resten af melet i og ælt dejen færdig.
Fordel dejen ud i en smurt/bagepapir bradepande(25 x 30 cm)
Lad det hæve i 20-30 min. Imens laver du fyldet.
Fyld:
Smelt margarinen ved svag varme. Når margarinen er smeltet, blandes sirup og
brun farin i.
Rør det godt sammen. Når alt er smeltet sammen og det lige er ved at koge, er
fyldet færdigt.
Tænd ovnen på 200 o
Lav nogle små huler/eller fordybninger i dejen, med en ske.
Fordel fyldet ud over hele dejen.
Bages i ca.25min
Afkøles og spises – Velbekomme!
Bland gøren og mælken sammen i en skål.
Kom sukker, salt og æg i og rør det godt sammen.
Smulder margarinen ud i 60% af melet og rør det godt sammen.
Kom nu resten af melet i og ælt dejen færdig.
Fordel dejen ud i en smurt/bagepapir bradepande(25 x 30 cm)
Lad det hæve i 20-30 min. Imens laver du fyldet.
Smelt margarinen ved svag varme. Når margarinen er smeltet, blandes sirup og brun farin i.
Rør det godt sammen. Når alt er smeltet sammen og det lige er ved at koge, er fyldet færdigt.
Fordel fyldet ud over hele dejen.
Bages i ca.25min
Afkøles og spises – Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar