tirsdag den 11. juni 2013

Mamma Mia

  • 50g gær
  • 1 spsk. Groft salt
  • 1 tsk. sukker
  • 6 dl lunkent vand
  • 2 – 3 spsk. olie
  • Mel (Hvedemel og speltmel – 50/50)
  • Organo
  • Groft salt


Bland gær, sukker og slat sammen. Når det danner en flydene konsistens, kommes vand og olien i.
Herefter kommes melet i og dejen æltes.
Lad det hæve et lund sted i 2 timer.

Del dejen i to lige store dele, og fordel dem på hver din bageplade.
Flad dejen ud med fingerne/hånden så det får en tykkelse på 1cm over det hele.
Brug en kniv til at lave lufthuller/riller i brødet.

Lad det efterhæve i 30 min.
Tænd ovnen på 225o – (Hvis du har en pizzasten, så brug den, det giver et brød med sprød kant).

Pensel brødet med vand. Drys organo og groft salt jævnt ud over det hele.

Bages i ca.12 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar