onsdag den 12. juni 2013

Rabarberkage (FAAE)






  • 225 g margarine
  • 400 g sukker
  • 4 æg
  • 375 g hvedemel
  • 50 g havregryn
  • 2 tsk. natron
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 1/4 dl tykmælk
  • 500 g Rabarber (skæres i små stykker)

Bland natron og vaniljesukker sammen med hvedemel og havregryn.


Rør margarine og sukker godt sammen - tilsæt derefter æggene og pisk massen grundigt. 

Rør dette i æggemassen og tilsæt til sidst tykmælk. 

Når dejen er rørt sammen tilsættes rabarberne, og dejen kommes i en smurt bradepande. Bages ved 200 o C i ca. 25 minutter.

Tip 

Serveres evt. med flødeskum eller cremefraiche rørt med lidt vanilje. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar