fredag den 27. september 2013

Cookies m. nødder og chokolade


  • 75 g smør
  • 100 g sukker
  • 50 g brun farin 
  • 1 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. vanillie  
  • ½ tsk. natron
  • ½ tsk, salt
  • 100 g  chokolade
  • 75 g nødder





Rør smør og sukker godt sammen
Tilsæt brun farin og æg
Bland hvedemel, vanillesukker, natron, salt og rør det i dejen
Tilsæt nødder og chokolade

Tænd ovnen på 175 grader

Sæt med to teskeer dejen i små toppe på bagepladen
Tryk dem lidt flade
Bages i 10 - 12 minutter til de er gylden brune

TIP
Hvis Cookisene kommes  i en kagedåse kan de opbevares længe, hvis ikke der går små småkage tyve i dåsen! ;)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar