mandag den 23. september 2013

"Wokket" kål og æble i mild karrycreme

  • 400 g broccoli
  • 8 rosenkål
  • 1 æble
  • 1/4 savoykål
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • 1-2 spsk. rapsolie
  • ½ spsk. karry
  • 2 dl kokosmælk
  • ½ dl vand
  • ½ tsk. salt
  • 2 dl jasminris


Skyl broccolien og skær den ud i små buketter
Skyl rosenkålen og fjern de yderste blade - del hvert roenkål i 4 både
Skyl æblet, fjern kærnehuset og skær æblet ud i små tern
Skyl savoykålen og skær den i ½ cm tynde strimler
Skræl og riv ingefæren

Sæt risene i kog - Følg anvisningen på ris- emballagen

Varm olien op i en wok /gryde
Svits broccolien og rosenkålen i 1 min.
Kom æblerne, savojkålen, og ingefær i og svits videre i yderligere 1 min.
Kom kokosmælk, vand og karry i retten
Lad retten simre i 5 - 7 min. indtil broccolien er mør, men ikke alt for blød


Smag retten til med salt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar