- 400 g broccoli
- 8 rosenkål
- 1 æble
- 1/4 savoykål
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1-2 spsk. rapsolie
- ½ spsk. karry
- 2 dl kokosmælk
- ½ dl vand
- ½ tsk. salt
- 2 dl jasminris
Skyl broccolien og skær den ud i små buketter
Skyl rosenkålen og fjern de yderste blade - del hvert roenkål i 4 både
Skyl æblet, fjern kærnehuset og skær æblet ud i små tern
Skyl savoykålen og skær den i ½ cm tynde strimler
Skræl og riv ingefæren
Sæt risene i kog - Følg anvisningen på ris- emballagen
Varm olien op i en wok /gryde
Svits broccolien og rosenkålen i 1 min.
Kom æblerne, savojkålen, og ingefær i og svits videre i yderligere 1 min.
Kom kokosmælk, vand og karry i retten
Lad retten simre i 5 - 7 min. indtil broccolien er mør, men ikke alt for blød
Smag retten til med salt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar