onsdag den 2. oktober 2013

Kokosmarzeriner (20 stk.)


  • 225 g hvedemel 
  • 150 g margarine
  • 100 g flormelis 
  • 2 æggeblommer
*20 linseformer    














Fyld 1 (Kokos):
  • 75 g margarine
  • 100 g flormelis
  • 100 g kokosmel
  • 2 æg
Fyld 2 (Nødder)
  • 120 g malede nødder
  • 125 g flormelis
  • 1 dl vand

Bland alle ingredienserne sammen på køkkenbordet 
Smør 20 linceforme med rigeligt smør
Klem en lille klump dej ud i hver af de smurt linseform

Bland alle ingredienserne til det fyld du ønsker (kokos eller nødder)
Og fordel det i formene

Bages v. 200 grader i ca. 20 min
Kagerne afkøles lidt, og vendes forsigtigt ud af formene

TIP
Dette er tørkager, hvilket betyder at de kan holde sig længe i en tæt og tør kagedåse


Ingen kommentarer:

Send en kommentar