- 225 g hvedemel
- 150 g margarine
- 100 g flormelis
- 2 æggeblommer
*20 linseformer
Fyld 1 (Kokos):
- 75 g margarine
- 100 g flormelis
- 100 g kokosmel
- 2 æg
Fyld 2 (Nødder)
- 120 g malede nødder
- 125 g flormelis
- 1 dl vand
Bland alle ingredienserne sammen på køkkenbordet
Smør 20 linceforme med rigeligt smør
Klem en lille klump dej ud i hver af de smurt linseform
Bland alle ingredienserne til det fyld du ønsker (kokos eller nødder)
Og fordel det i formene
Bages v. 200 grader i ca. 20 min
Kagerne afkøles lidt, og vendes forsigtigt ud af formene
TIP
Dette er tørkager, hvilket betyder at de kan holde sig længe i en tæt og tør kagedåse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar